Μαθητές Λυκείου των Χανίων φαίνεται πως είναι αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές ενός εγκλήματος, που έγινε σε βάρος ζώου.

Όπως έγινε γνωστό χθες το πρωί την ώρα της μαθητικής συνέλευσης στο Λύκειο Νέας Κυδωνίας την οποία παρακολούθησαν οι περισσότεροι μαθητές του σχολείου, και ενώ όλοι συζητούσαν τα προβλήματα του σχολείου και το θέμα της λήξης της κατάληψης στην οποία είχαν προχωρήσει για μια ημέρα, κάποια αγόρια της Γ’ Λυκείου κακοποίησαν με στυλό ή σουγιά μια γάτα μέσα στην σχολική τάξη.

Το περιστατικό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους άλλους μαθητές  οι οποίοι είδαν νεκρό το αιμόφυρτο ζώο στο προαύλιο και μίλησαν γι’ αυτό στους γονείς τους!

Κάποιοι λένε ότι η πληγωμένη γάτα στην προσπάθεια της να ξεφύγει πήδηξε από το ανοιχτό παράθυρο της σχολικής αίθουσας και έπεσε από τον δεύτερο όροφο στο έδαφος, ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι οι συμμαθητές τους την πέταξαν για να την αποτελειώσουν!

Αν και ειπώθηκε ότι το ζώο αρχικά πετάχτηκε σε κάδο σκουπιδιών, μητέρα μαθητή που επικοινώνησε με το zoosos.gr, όταν το αναζήτησε για να δει είναι ακόμα ζωντανό, ώστε να το μεταφέρει σε κτηνίατρο όσο και αν έψαξε δεν το βρήκε.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με την διεύθυνση του σχολείου, απ\’όπου μας είπαν πως το θέμα διερευνάται στο πλαίσιο των σχολικών κανονισμών, προκειμένου αφενός να αποδοθούν ευθύνες και αφετέρου για να υπάρξει και η σωστή παιδαγωγική αντιμετώπιση ενός συμβάντος που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην σχολική κοινότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook