Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωι, η παρουσίαση της νέας ζώνης του ΑΝΤ1, από τις 7 το πρωί ως τη μία το μεσημέρι, που θα ονομάζεται, πλέον, \”Πρωινό ΑΝΤ1\”. Οι συντελεστές του καναλιού και οι πρωταγωνιστές της νέας αυτής ζώνης, μίλησαν για αυτό το καινούργιο εγχείρημα.

Ανάμεσά τους ο Γιάννης Λάτσιος, Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ο Γενικός Διεθυντής ειδήσεων Στρατής Λιαρέλλης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Σπύρος Σούλης, η Αντωνία Καλλιμούκου και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και ,φυσικά, η Διευθύντρια Επικοινωνίας, Κατερίνα Γκαγκάκη. 

\"\"

\”Δεν φιλοδοξούμε να ανακαλύψουμε την Αμερική, αλλά η ομάδα που φτιάχτηκε είναι πολύ καλή… αισθάνομαι ακόμα καλύτερα που μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ταλαιπωρούμαι από τον Παπαδάκη\” δήλωσε ο Στρατής Λιαρέλλης.

\”Ξεκινήσαμε από τον Μάρτιο να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε σε αυτή τη ζώνη. Θα είναι δύο εκπομπές. 7-10 και 10-1 και όχι τέσσερις. Στις 10 θα έχουμε την ενότητα της Αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα και μετα, όπως είδατε και από το τρέιλερ, τη σκυτάλη θα δίνει ο Χρήστος και η Σίσυ, στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία θα έχει την ενότητα της μαγειρικής. Αν το επιβάλλει η επικαιρότητα ο Γιώργος Παπαδάκης θα μπαίνει στο στούντιο και πιο αργά\”, ανέφερε ο Γιάννης Λάτσιος ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης είπε για το νέο εγχείρημα:

\”Θα είμαστε πιο φρέσκοι. Δεν ξέρω να μαγειρεύω, να λέω τα άστρα.\” Μεγάλη βοήθεια ,εξάλλου θα λαμβάνουμε και από τους συνεργάτες τους Χριστίνα Τσιώκρη, Ντόρα Κουτροκόη, Ντίνο Σιομόπουλο. Είναι μια ιδέα που έχω σκεφτεί από το 1984, στο ραδιόφωνο, να υπάρχει μια ενιαία ζώνη. Το 1997, το είχαμε συζητήσει με τον Τζώνυ Καλημέρη, αλλά εγώ έμεινα στον ΑΝΤ1\”.

\”Επικεφαλής της πορείας είναι ο Αυτιάς με πανώ\”!

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στο Σύνταγμα είχαν αρχίσει να μαζεύονται διαδηλωτές και υπήρχει ο φόβος να αποκλειστούν οι παρευρισκόμενοι στο κεντρικό ξενοδοχείο που τη φιλοξενούσε. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε την \”είδηση\”: \”Επικεφαλής της πορείας είναι ο Αυτιάς με πανώ! Η διαδήλωση είναι για την εκδήλωσή μας\”!

\”Ο Παπαδάκης είναι ο Μέσι της ενημέρωσης!\” είπε ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ η συμπαρουσιάστριά του Σίσσυ Χρηστίδου (πανέμορφη και σούπερ αδυνατισμένη) δήλωσε πως \” Ο ΑΝΤ1 μου φέρθηκε καλύτερα από κάθε άλλο κανάλι. Χάρηκα πολύ που με πήρε τηλέφωνο ο Χρήστος Φερεντίνος κάποια στιγμή για να μιλήσουμε, χωρίς ίχνος έπαρσης και βεντετισμού. Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι στην οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά μια οικογένεια. Μου έδειξαν την εμπιστοσύνη που δεν μου έχει δείξει κανένα άλλο κανάλι ως τώρα\”. 

Ευδιάθετη ήταν -όπως αναμενόταν φυσικά- η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία δεχόταν τα πειράγματα του Γιάννη Λάτσιου, αλλά και τον θαυμάσμό του για τα κιλά που έχει χάσει. Η Κατερίνα ήταν χαρούμενη με τις εξελίξεις και ανυπομονεί να συμβάλλει με το δικό της, μοναδικό τρόπο, στην εκπομπή: \” Δεν κατάφερα να γίνω η βασίλισσα της πρωινής ζώνης προ διετίας γιατί ο θρόνος δεν με χωρούσε.Στον ΑΝΤ1 δεν είναι ρατσιστές αφού με δέχτηκαν να συμμετέχω στην εκπομπή κι ας προέρχομαι από το χώρο της μόδας\”!

\"\"

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

H Σϊσυ Χρηστίδου βγήκε ζωντανά στο \”Made in star\” για να μιλήσει για το νέο της τηλεοπτικό \”βημα\”:

Ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογείται στην Έλενα Πολυκάρπου για λογαριασμό της εκπομπής \”Πολύ μπλα μπλα\” ότι θα βοηθήσει όπου χρειαστεί:


O Γιάννης Λάτσιος είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της μεταβαλόμενης εκπομπής που έχουν ετοιμάσει στο \”Πρωινό ΑΝΤ1\”:

 (zappit)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook