Ακόμη μια σημαντική επιστροφή εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Μετά τον Σουμπίνιο που πλέον έχει επιστρέψει πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής και ο Ζόρντι Λόπεθ που είχε υποστεί θλάση στο δικέφαλο στο παιχνίδι με την Ξάνθη επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το αγώνα της Τούμπας.

Ο Ζόρντι Λόπεθ είχε κάποιες ελπίδες για να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα και το γεγονός ότι μπήκε από την Τετάρτη δίνει την δυνατότητα στον Ν. Αναστόπουλο να έχει μια επιπλέον πολύτιμη λύση για την μεσαία γραμμή εν όψει ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Μηνά Πίτσο που βρίσκεται και αυτός στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του ότι δεν έχουν ακόμη υποχωρήσει στο μέγιστο βαθμό οι ενοχλήσεις που νιώθει στους προσαγωγούς. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο ματς της Τούμπας.

Στη σημερινή προπόνηση θεραπεία ακολούθησε ο Φίλλιπος Σαχσανίδης που έχει ενοχλήσεις στη μέση. Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στο ΒΑΚ.

Ξεκίνησε το ατομικό του πρόγραμμα ο Βάντο 

Στο μεταξύ μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς ο Βάντο βρέθηκε για πρώτη φορά σήμερα στο ΒΑΚ και ξεκίνησε το ατομικό του πρόγραμμα προκειμένου σε περίπου 3 με 4 εβδομάδες να τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος περπάτησε στο γήπεδο και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Μετά το τέλος του ατομικού του προγράμματος ο Βάντο μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για την πορεία του τραυματισμού του και τόνισε : «Δεν με έχουν εγκαταλείψει οι ενοχλήσεις. Όμως από σήμερα ουσιαστικά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψω στις προπονήσεις. Βέβαια αυτό θα γίνει προοδευτικά και με υπομονή. Θα ακολουθήσουν ασκήσεις με ποδήλατο, τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα και συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και σε 4 εβδομάδες θα ακολουθήσω το κανονικό πρόγραμμα».

Τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις του ΟΦΗ μετέχει και ένας Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός αγνώστων λοιπών στοιχείων που είναι φίλος του Σουμπίνιο και τις επόμενες 15 μέρες θα μείνει στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook