Με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα ο Εργοτέλης ουσιαστικά ξεκίνησε την Τετάρτη την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον Άρη.

Ένα ματς όπου στον Εργοτέλη έχουν σαν μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει και ψυχολογικά και βαθμολογικά εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος όπου ακολουθεί ακόμη ένα πιο δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η πρωϊνή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών ενώ η απογευματινή περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα στο οποίο όμως ο Νίκος Καραγεωργίου δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για την αρχική ενδεκάδα που προσανατολίζεται να κατεβάσει στο παιχνίδι της Κυριακής.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν πήρε μέρος κυρίως για προληπτικούς λόγους ο Ολίσε ο οποίος ένιωσε και πάλι κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ να μην πιεστεί, ώστε να είναι έτοιμος στο ματς με τον Άρη. Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής θα συνεχιστεί την Πέμπτη το απόγευμα με προπόνηση που θα γίνει στις 6.30 μ.μ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook