Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αργά το απόγευμα στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι ισχυρές.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά θα σημειωθούν βαθμιαίες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, από το απόγευμα νοτιοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ, και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί ενισχυμένοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και το βράδυ στη Θράκη πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι και από τη νύχτα βόρειοι με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το βράδυ στη Θεσσαλία θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Στα βόρεια, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, από το βράδυ θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook