Στο έλεος της παγωνιάς άφησαν οι ασυνείδητοι διαρρήκτες τα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου στον Κλοκοτό του δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων!

Οι δράστες άρπαξαν ολόκληρο τον… καυστήρα του καλοριφέρ και μισό τόνο πετρελαίου που περιείχε, στερώντας από τα παιδάκια την αναγκαία ζεστασιά τους!

Την πρωτοφανή κλοπή ανακάλυψε μια από τις δασκάλες, όταν πήγε να βάλει μπροστά το καλοριφέρ. Η εκπαιδευτικός βρήκε παραβιασμένη την πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο και το δάπεδο καλυμμένο από σκόρπια κομμάτια σωλήνων.

Αμέσως ειδοποίησε τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κλοκοτού, ο οποίο διαπίστωσε ότι ο καυστήρας με τα 500 λίτρα πετρέλαιο είχε κάνει… φτερά, ενώ οι δράστες δεν είχαν πειράξει τον λέβητα. Για την κλοπή ενημερώθηκε η Ασφάλεια Τρικάλων , που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Στο Σκουτάρο της Λέσβου, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού σχολείου σώθηκαν από την… αργία του Σαββατοκύριακου, στην διάρκεια της οποίας κατέρρευσαν μεγάλα κομμάτια από τον σοβά της οροφής σε μία από τις αίθουσες του πρώτου ορόφου!

Ήταν, μάλιστα, τόσο το βάρος τους, ώστε έσπασαν τα θρανία και τις καρέκλες πάνω στα οποία έπεσαν! Αν αυτό είχε συμβεί την ώρα του μαθήματος, θα υπήρχαν οπωσδήποτε θύματα…

Το περίεργο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είναι ότι το σχολικό κτίριο είχε επισκευαστεί πρόσφατα! Μηχανικοί του Δήμου Μυτιλήνης θα κάνουν εκτίμηση των ζημιών και των αιτίων που τις προκάλεσαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook