Ο δήμος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με, το Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας, τον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., το Κέντρο Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Ανάπτυξης (ΚΕΚΑ) Τυλίσου, στα πλαίσια της ανάπτυξης του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, καλεί όλες τις γυναίκες 25-65 ετών να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα κλείνοντας ραντεβού έτσι ώστε να κάνουν δωρεάν τεστ ΠΑΠ.

Για τη δημοτική ενότητα Γαζίου, οι λήψεις των τεστ θα πραγματοποιούνται μετά από ραντεβού κάθε Παρασκευή από μαία του Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΑΠΗ Γαζίου (τηλέφωνο για ραντεβού 2810.823.547).

Για τη δημοτική ενότητα Κρουσώνα, οι λήψεις των τεστ θα πραγματοποιούνται μετά από ραντεβού κάθε Τετάρτη από μαία του Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας (τηλέφωνο για ραντεβού 2810.823.547, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8:00 – 15:00, στο προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»).

Για την πραγματοποίηση εξέτασης απευθείας στο Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας, τα τεστ θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και το τηλέφωνο για ραντεβού είναι το 2894.340.100

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.