Σαφείς προειδοποιήσεις σε όσους δεν συνετιστούν και δεν βοηθήσουν στο να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι του Εργοτέλη έστειλε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας μέσω του προσωπικού του μηνύματος που στέλνει κάθε φορά πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος ο Απόστολος Παπουτσάκης φέρνει παίκτες και τεχνικό τιμ προ των ευθυνών τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να ανταποδώσουν την στήριξη που έχουν. Τώρα θα φανεί ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ποιοι θα συνεχίσουν να παλεύουν μαζί μας μέχρι τέλους. Ποιοι έχουν τις ικανότητες να κάνουν τους στόχους και το όραμα πραγματικότητα».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Εργοτέλη με αφορμή τον αγώνα με τον Άρη αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος :

«Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι ποτέ εύκολος. Και τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις είναι πολλά και διαφόρων ειδών. Οφείλεις όμως να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να βροντοφωνάξεις “παρών” μπροστά στις προκλήσεις που παρουσιάζονται.
Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μας. Η ανάγκη να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα είναι μεγάλη, προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, διεκδικώντας τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει. Και λέγοντας “συνεπείς” αναφέρομαι σε όλους. Κατ’ αρχήν οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι απέναντι στους φιλάθλους και τη διοίκηση να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους και να βάλουν την ομάδα σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου.
Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, έχουν ευθύνη απέναντι σε όλους όσοι τους στηρίζουμε. Και έφτασε η ώρα να μας ανταποδώσουν αυτή τη στήριξη. Τώρα θα φανεί ποιοι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ποιοι θα συνεχίσουν να παλεύουν μαζί μας μέχρι τέλους. Ποιοι έχουν τις ικανότητες να κάνουν τους στόχους και το όραμα πραγματικότητα. Παράλληλα, όλοι εμείς, διοίκηση και φίλαθλοι, οφείλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με την παρουσία μας στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με τη φωνή και το χειροκρότημά μας. Άλλωστε, η επιτυχία θα ανήκει σε όλους μας!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook