Την ομόφωνη απόφαση να αποσύρει τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμή της και έχουν προεπιλεχθεί για να μετάσχουν στις προπονήσεις της Μικτής Κρήτης πήρε η διοίκηση της ΕΠΣΧ.

Η Χανιώτικη ποδοσφαιρική ένωση κατέληξε στη παραπάνω απόφαση ως ένδειξη διαμαρτυρίας αφενός για τη προχειρότητα που επικρατεί σε θέματα οργάνωσης όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε αφετέρου για το γεγονός ότι ο προπονητής της Μικτής Κρήτης και παράλληλα προπονητής της μικτής Ηρακλείου Γιάννης Νηστικάκης έχει επιλέξει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές από την Ένωση Ηρακλείου και με αποκορύφωμα τη μη ειδοποίηση για προπόνηση την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου των ποδοσφαιριστών της Χανιώτικης Ένωσης.

Η Ανακοίνωση:
«Μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κακής οργάνωσης, προχειρότητας, ελλιπούς ενημέρωσης και προβλημάτων με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το θέμα των Μικτών Ομάδων και μεγάλης μεροληψίας που παρουσιάστηκε κατά την προεπιλογή των νεαρών ποδοσφαιριστών των Μικτών Ομάδων Ενώσεως Κρήτης από μέρους του Ενωσιακού Προπονητού της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, ο οποίος προορίζει να σχηματίσει Μικτή Ομάδα Κρήτης μόνο από Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές και το οποίο θέλουμε να καταγγείλουμε, με αποκορύφωμα τη μη ειδοποίηση για προπόνηση την Δευτέρα 31-1-2011 των ποδοσφαιριστών της Ενώσεώς μας, που είχαν προεπιλεγεί, με ομόφωνη απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεώς μας, κατά τη συνεδρίαση της 8-2-2011, αποφάσισε να αποσύρει τους ποδοσφαιριστές μας από τις περαιτέρω δραστηριότητες των Μικτών Ομάδων Κρήτης και να καταγγείλουμε τα γεγονότα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στις λοιπές Ενώσεις της Κρήτης και στον Τύπο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν και δεν βοηθούν την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Αξίζει να διευκρινιστεί ότι ο προπονητής της Μικτής Κρήτης έχει πάρει στη πρώτη του επιλογή 30 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 15 είναι από το Ηράκλειο, 7 από τα Χανιά, 6 από το Ρέθυμνο και 2 από το Λασίθι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook