Η 30χρονη τραγουδίστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όμως κάποιοι ισχυρίζονται πως φορά ψεύτικη κοιλιά για… διαφημιστικούς λόγους!

Οι φήμες περί ψεύτικης εγκυμοσύνης, ξεκίνησαν όταν η Beyonce πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Sunday Night» και με το που κάθισε η κοιλιά της «δίπλωσε» περίεργα αφύσικα σαν να μην είναι αληθινή, και σαν από κάτω να βρίσκεται ένα… «μαξιλάρι».

Τι ήταν η κάμερα να «πιάσει» το εν λόγω στιγμιότυπο; Άρχισαν στα ξένα tabloids να ισχυρίζονται πως η κοιλιά της είτε είναι «πρόσθετη», είτε πως την κουνά επίτηδες κατ΄αυτόν τον τρόπο, ώστε να φαίνεται μεγαλύτερη.
Και όχι μόνο αυτό, γράφει η Daily Mail, αλλά έφτασαν τις υποθέσεις τους ακόμα παραπέρα, λέγοντας πως η Beyonce δεν είναι έγκυος, και πως το μωρό της θα το γεννήσει παρένθετη μητέρα το Φεβρουάριο.

Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια σε αυτές τις θεωρίες «συνωμοσίας»; Μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε μια οργισμένη απάντηση:

«Όλα αυτά που λέγονται είναι ηλίθια, γελοία και ψεύτικα. Η κοιλιά μου ΔΕΝ είναι πρόσθετη!». Και τώρα που τα λέμε, δίκιο έχει η Beyonce μιας και η πραγματική της κοιλιά φάνηκε για πρώτη φορά όταν την έδειξε η ίδια φορώντας μπικίνι, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κροατία, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook