Η τρίτη επιστροφή ποδοσφαιριστή που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες ήρθε για τον ΟΦΗ με την επάνοδο του Μηνά Πίτσου στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο έμπειρος αμυντικός της κρητικής ομάδας μετά από απουσία τριών εβδομάδων από τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη όπου υπέστη θλάση στους προσαγωγούς κατάφερε την Πέμπτη να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι μετά τους Σουμπίνιο και Ζόρντι Λόπεθ είναι ο τρίτος παίκτης που επανέρχεται από τραυματισμό μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Ο Πίτσος πάντως δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες για να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος και πάλι ο Φίλλιπος Σαχσανίδης που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση και να ακολουθεί θεραπεία για να τις ξεπεράσει.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα. Μια προπόνηση που δεν αποκλείεται ο Νίκος Αναστόπουλος να ανοίξει και τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει στο ματς της Τούμπας. Η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με προπόνηση που θα γίνει στις 9.30 π.μ και εν συνεχεία η αποστολή που θα επιλέξει ο τεχνικός του ΟΦΗ θα πετάξει στις 11.45 π.μ από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook