Το θέμα του Φανούρη Βατσινά και της κίνησης του να «μπλοκάρει» για ακόμη μια φορά τα χρήματα από τον Ο.Π.Α.Π και τα τηλεοπτικά είναι το ζήτημα που καίει τους ανθρώπους του ΟΦΗ και δεν τους αφήνει να ηρεμήσουν.

Και πώς να ηρεμήσουν όταν μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που έγιναν σήμερα μέχρι αργά το βράδυ δεν επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ που φαίνεται να απαιτεί άμεσα την καταβολή ενός ποσού της τάξεως των 300.000 ευρώ και από την άλλη ένα φυσικό πρόσωπο που θα μπει σαν εγγυητής για τα υπόλοιπα χρήματα που είναι να λάβει (450.000 ευρώ) μέχρι το 2014 βάση της αρχικής συμφωνίας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Με λίγα λόγια ο Φ. Βατσινάς απαιτεί ουσιαστικά να πάρει σχεδόν όλα τα χρήματα που είναι να λάβει η ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Ο.Π.Α.Π τις επόμενες ημέρες (270.000 ευρώ) και τα οποία ο ίδιος τα έχει δεσμεύσει με το κατασχετήριο που κατέθεσε.

Το σημείο κλειδί στην υπόθεση είναι πλέον ο άνθρωπος που θα πρέπει να βρεθεί για να εγγυηθεί στον Φ. Βατσινά ότι ακόμη και αν πάρει άμεσα κάποια χρήματα δεν θα χάσει τα υπόλοιπα μέχρι το 2014 ανεξαρτήτως που θα βρίσκεται η κρητική ομάδα.

Με λίγα λόγια ο φόβος του Βατσινά είναι ότι ο ΟΦΗ μπορεί τα επόμενα χρόνια να μην είναι στη Σούπερ Λίγκα κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα διασφαλίζει σε καμία περίπτωση την καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών αλλά και τους ανθρώπους του ΟΦΗ με την πλευρά Βατσινά θα συνεχιστούν και την Παρασκευή το πρωί αλλά η αλήθεια είναι ότι στην κρητική ομάδα έχουν φτάσει πλέον στα όρια τους καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν καθημερινά και θα πρέπει να γίνουν άμεσα πληρωμές και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook