Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 ο Πέτρος Κωστόπουλος θα μπάινει εις τριπλούν κάθε εβδομάδα στο σπίτι μας μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού Πέμπτη και Παρακευή θα παρακολουθούμε το "Βράδυ", ενώ κάθε Κυριακή θα κάθεται στην καρέκλα του κριτή γαι το Dancing on Ice"

http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_292156ad55d956683150f64ea9dec009.jpg

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ANT1:


"Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκπομπή του «Βράδυ» θα εκπέμπουν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Η εκπομπή «Βράδυ» που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται από τον ΑΝΤ1 περισσότερο fresh, αλλά και με τον Πέτρο Κωστόπουλο πιο τολμηρό, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 23.00 το γέλιο, η τρέλα και οι πιο ανατρεπτικές τηλεοπτικές στιγμές βγαίνουν «Βράδυ» και κυκλοφορούν στο πλατό της εκπομπής, συλλαμβάνοντας τα πιο περιζήτητα πρόσωπα σε μεγάλες αποκαλύψεις, καυτές εξομολογήσεις και επεισοδιακές δοκιμασίες με γερές δόσεις χιούμορ.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέρει να κάνει τη διαφορά και γνωρίζει καλά τι είναι αυτό που θέλουν οι τηλεθεατές. Eύστοχος σε κάθε ερώτηση που απευθύνει, βγάζει στο φως τα πιο αποκαλυπτικά μυστικά που θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν.

Τον Πέτρο Κωστόπουλο θα τον δούμε σε έναν ακόμη ρόλο, σε αυτόν του μέλους της κριτικής επιτροπής στο πολυαναμενόμενο show του ΑΝΤ1 “Dancing on Ice”. Με την ίδια ευστοχία, αλλά από διαφορετική οπτική γωνία, κάθε Κυριακή βράδυ θα συνεχίσει να μας ιντριγκάρει με την αφοπλιστική του αμεσότητα και την έντονη προσωπικότητά του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος φέτος θα μας ξαφνιάσει, θα μας ενθουσιάσει, θα μας συναρπάσει και με τρεις φορές την εβδομάδα που θα έρχεται σπίτι μας, θα γίνει πιο δικός μας από ποτέ. Συντονιστείτε, βγαίνει ο Πέτρος με αέρα… ΑΝΤ1."