Η επιστροφή του 39χρονου κορυφαίου έλληνα σταρ στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας συμπίπτει με την επέτειο των είκοσι χρόνων καριέρας του στη μουσική. Οι εμφανίσεις του στο stage του «S Club @ Αθηνών Αρένα» ξεκινάνε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, σε μία ήδη talk of the town συνεργασία του με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα Onirama και την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Η εντυπωσιακή αφίσα του Σάκη Ρουβά

Το εμπνευσμένο concept της αφίσας έχει την υπογραφή του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, ενώ η ξεχωριστή φωτογράφηση έγινε από τον Δημήτρη Σκουλό. Με αναφορές σ’ ένα κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, το σόου του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα έρχεται για να δείξει την άλλη όψη της διασκέδασης. Ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.

To Αθηνών Αρένα μετατρέπεται στο μεγαλύτερο live dance club της πόλης και γίνεται το "καταφύγιο" S Club γι’ αυτούς που θέλουν να μυηθούν. Με underground αισθητική και με «όπλο» τη δύναμη της μουσικής, ο Σάκης Ρουβάς μας συστήνει ένα νέο κόσμο διασκέδασης. Μαζί με τους Onirama που φέτος συμπληρώνουν δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας και την Ελένη Φουρέιρα υπερασπίζονται το σύγχρονο διαδραστικό τρόπο διασκέδασης του καταφυγίου τους.

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη 360ο ολοστρόγγυλη σκηνή ενώνει το κοινό του Αθηνών Αρένα, δημιουργώντας ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν παρέα απ’ όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.

Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Στεφανία Ρίζου, η Courtney Parker ενώ ο Claydee σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!

Δες παρακάτω τις αφίσες των Οnirama και της Ελένης Φουρέιρα.

 

(yupi)