Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν πλέον οι σχέσεις του Φ. Βατσινά με την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ από την στιγμή που ούτε στη συνάντηση που είχαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν βρέθηκε κάποια λύση.

Πλέον στον ΟΦΗ έχουν φτάσει στα όρια τους αφού από την μία οι αδερφοί Βατσινά με τα νέα κατασχετήρια που έχουν στείλει έχουν μπλοκάρει σε αυτή την φάση ένα ποσό της τάξεως των 250.000 ευρώ που είναι να εισπράξει ο ΟΦΗ από τον Ο.Π.Α.Π ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στο ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στο «Γεντί Κουλέ» αν δεν εξοφληθούν άμεσα χρήματα που πρέπει να πάρουν οι Σφακιανάκης και Ψωμάς από τις προσφυγές που έχουν κερδίσει κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στη συνάντηση της Δευτέρας η πλευρά Βατσινά ζήτησε την άμεση καταβολή μετρητών και την διασφάλιση των υπολοίπων χρημάτων που είναι να πάρουν μέχρι το 2014 πράγμα που η πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν το δέχτηκε και η συζήτηση σταμάτησε κάπου εκεί.

Στον ΟΦΗ πλέον είναι έτοιμοι να περάσουν στην αντεπίθεση από την Δευτέρα από την στιγμή που η πλευρά του Φ. Βατσινά παρουσιάζεται ανένδοτη και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους. Ως τότε πάντως θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος εισροής χρημάτων στην ομάδα για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook