Η νέα διαφήμιση της Megan Fox για λογαριασμό γνωστού οίκου, αποδεικνύει περίτρανα το λόγο που η νεαρή ηθοποιός έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Η 25χρονη Fox, είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας καλλυντικών του οίκου, για τα Χριστούγεννα του 2011. Και τι πρόσωπο! Με κατακόκκινα χείλη και έντονα μπλε τονισμένα μάτια, η 25χρονη ηθοποιός μαγνητίζει άπαντες με το sex- appeal της.

Δεν ήταν διόλου τυχαία, σύμφωνα με τη Daily Mail, η επιλογή του οίκου να την βάλει ως κεντρική πρωταγωνίστρια της Χριστουγεννιάτικης του διαφήμισης. Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, η 25χρονη Megan ποζάρει στο φακό σαν μια παλιά στάρλετ του Hollywood, με make up εμπνευσμένο από τα τέλη του 1930. Το μαλλί της είναι κοντό, γυρισμένο μπούκλα μέχρι το σαγόνι, αποπνέοντας τον αέρα ντίβας αλλοτινής εποχής. Όσο για τα χείλη της; Τόσο-όσο τονισμένα με κόκκινο χρώμα, αποτελούν θέλγητρο για άνδρες και γυναίκες.

Για τις γυναίκες πάντως, να σας ενημερώσουμε πως αυτή είναι η τάση του χειμώνα στο μακιγιάζ. Κατακόκκινα χείλη αλλά και έντονες σκιές όπως –μπλε, πράσινο- θα κατακλύσουν τις παλέτες σας.

Να σημειώσουμε, πως η 25χρονη ηθοποιός είχε επιλεγεί από τον οίκο ως το πρόσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας για jeans και εσώρουχα. Την θέση της όμως «έφαγε» η Rihanna τον Ιούλιο, αφού ο διάσημος οίκος είπε να κάνει μια ανανέωση. Ωστόσο δεν θα μπορούσε ν΄αφήσει την Fox ανεκμετάλλευτη, και έτσι την επέλεξε ως εκπρόσωπο των καλλυντικών του.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook