Μια μεγάλη επιτυχία για τον Δούκα Χατζηδούκα ήταν η επιλογή του μεταξύ πολλών designers απ’ όλο τον κόσμο, προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φόρα, στο πλαίσιο της Γαλλικής Εβδομάδας Μόδας, την κολεξιόν του. Η παρουσίαση έγινε σε ένα από τα top Salons du Mode παγκοσμίως, στο prestigious Tranoi και συγκεκριμένα στο κτίριο Artcurial Montaigne.

Τα 12 High-heel styles παρουσιάστηκαν σε ένα απόλυτα minimal installation εμπνευσμένα από την γαλλική croisette των 70’s με έντονα στοιχεία από την αφρικανική Savannah, αλλά και από Caribbean εικόνες. Παράλληλα ο Δούκας Χατζηδούκας επέλεξε να παρουσιάσει best seller top-styles από παλαιότερες collection τα οποία επαναλανσάρει για πρώτη φορά.

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal/2011_10/24234234234234234_1.jpgΟ Διεθνής Τύπος όπως το Vogue, το Elle, το Harper’s Bazaar και πολλά άλλα τον ξεχώρισαν και φωτογράφισαν την συλλογή. Κορυφαίοι buyers από boutiques καθώς και από department stores από όλο τον κόσμο ήρθαν σε επαφή με το brand με σκοπό την εκκίνηση συνεργασίας.

H διεθνώς αναγνωρισμένη boutique L’eclaireur επέλεξε τον Δούκα Χατζηδούκα με σκοπό την έναρξη της συνεργασίας τους μέσα από την εκπροσώπηση και πώληση του brand στο Παρίσι.

Δες κάποια κομμάτια από τη Νέα Συλλογή του Duka για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2011/12

http://www.ladieswall.com/images/stories/articles/2011/09/dukas-fw-2011-12-1.jpg(gossip-tv, ladieswall)