Τρεις περιπτώσεις κλοπών σε κομμωτήρια εξιχνιάστηκαν το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου , ενώ αναζητείται και δεύτερος αλλοδαπός συνεργός του συληφθέντα.

Συγκεκριμένα συνελήφθη 22χρονος αλβανός όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα και μετά την προσαγωγή του  στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και τρεις επαναφορτιζόμενες κουρευτικές μηχανές, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την έρευνα και την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης μαζί με ένα 18χρονο ομοεθνή του, νυκτερινές ώρες της 13/14-10-2011, εισήλθαν διαδοχικά σε δύο κομμωτήρια και ένα κατάστημα εμπορίας ειδών ρουχισμού και αφαίρεσαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ, είδη κομμωτηρίου αξίας εννιακοσίων (900) ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές ύψους ογδόντα (80) ευρώ, όπως δήλωσαν οι καταστηματάρχες.

Τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν από τις  ιδιοκτήτριες των κομμωτηρίων και τους αποδόθηκαν.

Ο 22χρονος αλβανός για τον οποίο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την Χώρα θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.