Στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Εργοτέλη με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Η προπόνηση έγινε στο κεντρικό γήπεδο και όχι στο βοηθητικό καθώς από την μία ο Νίκος Καραγεωργίου ήθελε να δοκιμάσει την κατάσταση που βρίσκεται το χόρτο μετά την αντικατάσταση που έγινε πρόσφατα και από την άλλη για να δουλέψουν καλύτερα οι παίκτες για το παιχνίδι με τον Άρη.

Το χόρτο στο Παγκρήτιο είναι απόλυτα έτοιμοι και αυτό ήταν κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα και τον Νίκο Καραγεωργίου. Στη σημερινή προπόνηση επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Μιχάλης Φραγκουλάκης που ένιωθε καλύτερα από το κρυολόγημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Καβαλιώτη τεχνικού για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός του Εργοτέλη φαίνεται να προβληματίζεται για μια θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής την οποία διεκδικούν επί ίσης όρης ο Ρομάνο με τον Μπέτο.

Αν επιλέξει τον Μπέτο για την μεσαία γραμμή τότε ο Ρομάνο θα μετατεθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ αν ο Μπέτο μείνει εκτός ενδεκάδας ο Ρομάνο θα παίξει σε ρόλο οργανωτή μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ που θα είναι ο Ολίσε με τον Τζούνιορ και την θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα πάρει ο Β. Κουτσιανικούλης.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίρσον , στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γιαλούσης, αριστερά ο Βίσιο και στο κέντρο οι Χίμπλιγκερ και Γιοβάνοβιτς.

Στην επίθεση δεξιά θα παίξει ο Λεάλ και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ. Ο Εργοτέλης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο στις 10.30 το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook