Αυτό που περίμεναν εδώ και πολύ καιρό οι τηλεθεατές του «Παρά Πέντε», φαίνεται πως είναι ήδη στα σκαριά: ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει στον ρόλο του σεναριογράφου, αφού, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, φέτος θα απέχει από το θέατρο προκειμένου να ασχοληθεί με την συγγραφή ενός καινούριου σεναρίου.

«Το \”Just\”, όπως ξέρετε, θα πάει στη δεύτερη σεζόν» εξήγησε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» σχετικά με το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού του Mega. «Τα πράγματα ξέρετε ότι είναι δύσκολα στα κανάλια και το \”Just\” είναι μια πολύ μεγάλη και ακριβή παραγωγή» συνέχισε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε ότι αυτό το πρόγραμμα τον «πήγε πιο πέρα» επαγγελματικά, απάντησε: «Όχι, δεν αισθάνθηκα κάτι τέτοιο γιατί το επάγγελμά μου δεν είναι παρουσιαστής. Πιο πολύ, αυτό που θέλω εγώ αυτό τον καιρό είναι να είμαι σεναριογράφος. Πέρυσι έλεγα ότι θέλω να ξεκουραστώ. Αλλά φέτος, επειδή θέλω (να γράψω) αποφάσισα ότι δεν θα κάνω θέατρο, γιατί δεν μπορούσα να κάνω και παράλληλα να  γράφω».

Όταν πάντως ο δημοσιογράφος του ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες, ο Γιώργος Καπουτζίδης αρκέστηκε να σχολιάσει: «Θα το δείτε όταν έρθει», ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα τον δούμε να παρουσιάζει μια εκπομπή μαγειρικής, φυσικά, στο Mega: «Είναι μια πρόταση που έγινε σε εμένα και στον Αλέξανδρο Παπανδρέου και την αποδεχθήκαμε με πολύ μεγάλη χαρά! Θα μαγειρεύουμε μαζί υγιεινά πράγματα. Νομίζω ότι θα είναι μια μικρή εκπομπή των 10 -15 λεπτών. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα την άλλη εβδομάδα και, απ’ όσο ξέρω, θα είναι είκοσι εκπομπές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook