Δεκτή έκανε το Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου την προσφυγή που είχε ασκήσει ένας από τους τρεις κατηγορούμενους γιατρούς για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης μαθήτριας, Στέλλας Ακουμιανάκη από το Ρέθυμνο, η οποία ξεψύχησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ανήμερα του Πάσχα.

Πρόκειται για τον γιατρό στον οποίο είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάνθηκε υπέρ της άρσης του περιοριστικού όρου.

Την ίδια ώρα τόσο η πλευρά της πολιτικής αγωγής, δηλαδή της οικογένειας, όσο και των συνηγόρων υπεράσπισης, αναμένουν την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου σε σχέση με τις προσφυγές που είχαν καταθέσει, διαμαρτυρόμενοι ουσιαστικά για την αιφνιδιαστική περάτωση της κύριας ανάκρισης.

Και από τις δύο πλευρές διατυπώνονται σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο χειρισμού της σοβαρής αυτής υπόθεσης, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να διενεργηθούν περαιτέρω ανακριτικές πράξεις, ιδιαιτέρως σημαντικές για την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της άτυχης μαθήτριας.

ΠΑΤΡΙΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook