Είναι ένα ζευγάρι που έχασε από…σπόντα 8,5 εκατομμύρια λίρες έξι χρόνια πριν στο τζακ ποτ του Λόττο, καθώς δε μπορούσε να παίξει το δελτίο που είχε συμπληρώσει, επειδή δεν του περίσσευε μια… λίρα. Οι σύζυγοι, όμως, μπόρεσαν φέτος να δώσουν το καλύτερό τους χαμόγελο στον φακό, κρατώντας μια επιταγή των 5 εκατομμυρίων λιρών!

Μητέρα έξι παιδιών η Sue Mullen και ο σύζυγός της, Lee, ξόδεψαν την τελευταία τους λίρα το 2005 σε… πάνες και έτσι δε μπόρεσαν να ρίξουν το δελτίο που έπαιζαν επί μονίμου βάσεως με τους ίδιους αριθμούς, το οποίο τελικά κέρδισε!

\"\"Απογοητεύθηκαν και αποφάσισαν να μην ξαναπαίξουν Λόττο. Αυτό όμως μέχρι τον περασμένο μήνα, όπου είπαν να δοκιμάσουν εκ νέου την τύχη τους και μάλιστα με τους ίδιους αριθμούς. Για ένα μήνα, λοιπόν, έπαιζαν το ίδιο δελτίο και τελικά, η τύχη τους χαμογέλασε για δεύτερη φορά, αφού την περασμένη Παρασκευή έπιασαν το μερίδιο των 4,8 εκατομμυρίων λιρών από το συνολικό ποσό των 25 εκατομμυρίων.
 
Η Sue δήλωσε σχετικά: «Τσέκαρα τους αριθμούς την Κυριακή και δε μπορούσα να το πιστέψω. Κοίταζα τα νούμερα ξανά και ξανά για ώρες».
 
Αυτό είναι που λέει ο σοφός λαός μας «Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα».

 protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook