Για την επόμενη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, μετατίθεται τελικά η παγκρήτια κινητοποίηση των εργαζομένων στην αστυνομία, το λιμενικό και την πυροσβεστική, προκειμένου οι εκπρόσωποί τους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στην Αθήνα.

 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Η εσπευσμένη χρονικά κατάθεση από την Κυβέρνηση στη Βουλή του προϋπολογισμού του επόμενου έτους, αλλά και η έναρξη συζήτησης στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών του Πολυνομοσχεδίου των Υπουργείων Οικονομικών και Δημόσιας Διοίκησης «Συνταξιοδοτικές Διατάξεις – Ενιαίο Μισθολόγιο Δημόσιων Υπαλλήλων», επιβάλλουν επιτακτικά την τροποποίηση των ήδη προγραμματισμένων κινητοποιήσεων όλων των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας κι όλων των περιφερειακών Ενώσεων.

Μετά από αυτό, η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου Παγκρήτια Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας- Πορεία στα Χανιά, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, προκειμένου να συμμετάσχουν μέλη των Κρητικών Σωματείων στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας – Πορείας στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 αλλά και μέλη των Ομοσπονδιών μας να συμμετέχουν στην Παγκρήτια κινητοποίηση.  

Με ανακοίνωση των Ομοσπονδιών μας προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Κυβέρνηση και τους «τροϊκανούς» να μην αντιμετωπίζουν τον ένστολο ως «πρόβατο επί σφαγή». Να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την προκάλεσαν. Το κρυφτούλι τελείωσε»

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook