Διάρρηξη οικογενειακώς επιχειρούσαν να κάνουν ένας 51χρονος μες τον γιό του 24 ετών οι οποίοι όμως συνελήφθησαν χθες από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία 33χρονου ιδιοκτήτη εργαστηρίου ζωγραφικής ο 24χρονος είχε εισβάλει στο εργαστήριο αφού παραβίασε γυάλινη είσοδο, και  αφαίρεσε διάφορα εργαλεία ζωγραφικής.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 24χρονος παγιδεύτηκε σε μπαλκόνι διπλανού γραφείου, οπού και έγινε αντιληπτός από τον 33χρονο ιδιοκτήτη του εργαστηρίου ζωγραφικής.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο 24χρονος προσπάθησε να ξεφύγει πηδώντας από το μπαλκόνι, χωρίς να τραυματιστεί.

Την ώρα της διάρρηξης ο 51χρονος πατέρας του 24χρονου, περίμενε το γιο του μέσα σε αυτοκίνητο και όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη. Στην κατοχή του 51χρονου, βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν  δυο μαχαίρια.

Επίσης στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από το εργαστήριο ζωγραφικής τα οποία αποδόθηκαν στον 33χρονο.