Να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να εξοικειωθούν καλύτερα σε συνθήκες πλαστικού χλοοτάπητα που θα συναντήσουν στο Ρουφ την ερχόμενη Κυριακή σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς είχε ο Προμπονάς στο φιλικό του ΑΟ Χανιά με τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά (αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει κόντρα στον Μινώταυρο, αλλά τελικά άλλαξε τη τελευταία στιγμή) που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 7-4!

Ο τεχνικός των μπλε έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών του, ενώ είδε με ικανοποίηση να αγωνίζεται χωρίς προβλήματα ο Πλουσής (πρώτη του επανεμφάνιση έπειτα από τον τραυματισμό του), αλλά και ο Βουρβαχάκης (επίσης τραυματίας) που πέρασε αλλαγή στο βʼ ημίχρονο.

Από την άλλη ο Προμπονάς προφύλαξε τον Βασίλη Γωνιωτάκη ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και τη Τετάρτη πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Προμπονάς που ενδεχομένως έκανε και πρόβα ενδεκάδας ενόψει Ρουφ χρησιμοποίησε στη βασικό σχήμα τους Συροκάκη Ραπτάκη, Ιασωνίδη, Παπακαστρίσιο, Μποχώνη Αντωνόπουλο, Σεληνιωτάκη, Τεπετό, Τσεσμελή, Τσάτσο και Δρακάκη.

Τα γκολ του ΑΟΧ σημείωσαν από δυο οι Δρακάκης, Τσάτσος και Περράκης και ένα ο Πλουσής ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζεται για το επόμενο ματς καθώς ακόμα είναι αγωνιστικά ανέτοιμος. Για τον μαχητικό και αρκετά ανταγωνιστικό Πανακρωτηριακό ο οποίος προετοιμάζεται για το ματς κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα. Τα γκολ σημείωσαν οι Χατζής, Δαμανάκης, Μίντζα και Ψαράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook