Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο του Μαρτινέγκο ανάμεσα στις ομάδες Κ20 του Εργοτέλη και τον Άρη για την 6η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη στα πρώτα λεπτά του αγώνα καθώς προηγήθηκε μόλις στο 5΄ με τον Ευαγγέλου με 1-0 και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 12΄ με σκόρερ τον Μπουχαλάκη.

Η αντίδραση όμως από την ομάδα του Άρη ήταν άμεση καθώς οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν στο 15΄ να μειώσουν σε 1-2 με τον Ρενά, και να κάνουν το τελικό 2-2 στο 23΄ με τον Καραγιάννη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Καρβουνιάρης, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου, Μπουρσέλης (56’ Άλλα), Ανδρεαδάκης Π. (77’ Πήλιος).

ΑΡΗΣ: Καραδαής, Πολιανίδης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σούνας (30’ Περήφανος), Ρενά (65’ Λένος), Γιώρης, Κάνουλας, Κουρελλάς, Καραγιάννης (78’ Ζυγκερίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook