Ο δρόμος για την παραμονή στην Α1 Χάντμπολ όλο και δυσκολεύει για τον Α.Ο. Κύδων, μετά και την εντός έδρας ήττα με σκορ 17-26 από το Κιλκίς.

Η Χανιώτικη ομάδα έχασε έναν τελικό σήμερα, όπως είχε χαρακτηρίσει τον σημερινό αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Μ. Οικονομάκης , και πλέον το μέλλον στην Α1 μοιάζει αβέβαιο.Ο Κύδωνας μέχρι και το ημίχρονο ήταν μέσα στο παιχνίδι με το σκορ να είναι (6-9) και τους παίκτες να δείχνουν ότι το πιστεύουν όμως μία καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα την βαριά ήττα με 9 γκολ διαφορά και την Χανιώτικη ομάδα να μένει για ακόμα ένα ματς στα 17 γκολ.Ενώ η ομάδα του Κιλκίς πέρασε ένα απρόσμενα εύκολο απόγευμα με τους παίκτες του Γεωργιάδη να είναι πολύ καλύτεροι σε σχέση με τις τρείς πρώτες αγωνιστικές κάτι που τους δίνει ανάσες για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Τα Δεκάλεπτα: 1-4, 3-7, 6-9, 9-14, 11-21, 17-26

Οι σκόρερ για τον Α.Ο. Κύδων: Κοκολοδημητράκης 7, Ξανθουδάκης 5, Φαλτσέτας 2, Σπυρληδάκης 2, Μυντιλάκης 2.

Οι σκόρερ για το Κιλκίς: Δημάκης 6, Σιμιτζής 6, Μέτσης 5, Χατζηαγαπίου 2, Πίτος 2, Μέγκας 2, Κυπραίος 2, Σισμανίδης 1.

Α.Ο. Κύδων (Μ. Οικονομάκης): Ρηγάτος , Μυντιλάκης , Ξανθουδάκης, Καφφάτος, Παϊζάκης, Σπυρληνδάκης, Κοκολοδημτρηκάκης, Σταμπουλής, Μαλεφάτος, Βλατάκης, Γρηγοράκης, Φαλτσέτας, Καμαριανάκης.

Γ.Α.Σ. Κιλκίς: (Γεωργιάδης): Γκιντίδης, Σκάρλος, Σισμανίδης, Δημάκης. Σιμιτζής, Πίτος, Μέγκας, Τριανταφύλλου, Χατζηαγαπίου, Δεληγιάννης, Κυπραίος, Μέτσης.

Διαιτητές: Συρεπίσιος, Τσακανίκας

Γιώργος Μαυράκης