Σε νικηφόρα τροχιά διατηρήθηκαν στον α’ όμιλο της Α’ ΕΠΣΧ, Ίκαρος Μ. και Άρης Σ., ενώ στον β’ ο Κισαμικός έκανε το «5Χ5» και ο ΔΑΑΟΧ με πρωταγωνιστή τον Ζαντριά πήρε το γειτονικό ντέρμπι με τον Γρανίτη.

Στα Νεροκούρου ο Ίκαρος συνέχισε τις νίκες αν και… ίδρωσε παρά το 5-2 επί του Αστέρα Μανολιόπουλου. Οι Μιχαλέφσκι (1’), Βογιατζής (4’) και Πετράκης (26’) είχαν κάνει εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, αλλά τους τα… δυσκόλεψαν τα γκολ των Μεζλίνι (32’) και Μαυρεδάκη (35’). Τελικά ο Μητριτσάκης (80’) και ο Πετράκης ξανά (84’) «σφράγισαν» την νίκη και κράτησαν στην κορυφή του α’ ομίλου την ομάδα του Μανόλη Πηγουνάκη.

«Συγκάτοικός» της πλέον έμεινε μόνο ο Άρης, που αν και με αριθμητικό μειονέκτημα για σχεδόν ένα ημίχρονο πήρε το ντέρμπι με την Δόξα, χάρη σε δύο γκολ του Παπαθανασίου (8’ και 69’), ενώ ο σύλλογος των Παχιανών είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μιχελάκη (41’).

Νίκη πεντάδας πέτυχε ο ΑΟ Περιβολίων επί των Ροδωπού με 3-1 με σκόρερ τους Μπολάνη (25’), Μαρκάκη (32’) και Κλωθάκη (77’), ενώ ο Π. Μαναρόλης μείωσε για τους «νεοφώτιστους» στο 83’.

Στον δεύτερο όμιλο οι Περράκης (50’ και 55’) και Βασαδάκης (65’ και 66’) «καθάρισαν» για τον Κισαμικό στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στα Κεραμειά και τον βοήθησαν να διατηρήσει το απόλυτο (φώτο 2 από το παιχνίδι).

Στους Αγίους Αποστόλους ο ΔΑΑΟΧ πήρε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Γρανίτη έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Ζαντριά, που πέτυχε χατ-τρικ (10’, 38’ και 65’).

Στην Μοναχή Ελιά η Κορωνίδα (φώτο)έκανε την έκπληξη επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας του Κρ. Αστέρα με γκολ από τον νεαρό Κακαξυλάκη (5’) και τον έμπειρο Λαζαρίδη (38’).

Α’ όμιλος
Σάββατο 15 Οκτωβρίου
Περιβόλια-Ροδωπού 3-1

Ίκαρος Μ.-Αστέρας Μανολιόπουλου 5-2

Άρης Σούδας-Δόξα Παχιανών 2-1

Κυριακή 16 Οκτωβρίου (16.00)
Ιωνία-Ηρακλής Νερ. στην Μ. Ελιά
Ούτας (Μαρκετάκης-Μάρκου)

Πανακρωτηριακός-Τιτάν στα Καθιανά
Γιαννουλάκης Γ. (Κατσαρός-Χαροκοπάκης)

Β’ όμιλος
Σάββατο 15 Οκτωβρίου
ΔΑΑΟΧ-Γρανίτης 3-2

Κρ. Αστέρας-Κορωνίδα 0-2

Κισαμικός-Κεραμειά 4-0

Κυριακή 16 Οκτωβρίου (16.00)
Παλαιόχωρα-Ασπίδα στην Παλαιόχωρα
Σγουράκης (Ντοκάκης-Αποστολάκης)

Ακρίτας-Θύελλα Καλ. στον Βάμο
Κανελάκης (Φρατζολάκης-Γιαννουλάκης Χρ.)

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook