Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση στο παρκέ και στις κερκίδες που είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 30 λεπτά και να εκκενωθεί το γήπεδο για να ξαναρχίσει το ματς ο ΟΦΗ γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του για την 3η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας χάνοντας στο Κλειστό του ΒΑΚ με 84-83 από τον Ερμή Περάματος.

Η εικόνα του αγώνα

O ΟΦΗ δεν μπήκε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και έχοντας κακή απόδοση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση βρέθηκε με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου να χάνει με 13-24. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ερμή Περάματος στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν ο Κορωνίδης που με 11 πόντους με τρία εύστοχα τρίποντα κατάφερε να κάνει την διαφορά για την ομάδα του στο πρώτο δεκάλεπτο.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου ο Κατιάκος με πέντε συνεχόμενους πόντους κατέβασε την διαφορά στους έξι πόντους και ξαναέβαλε στο ματς τον ΟΦΗ. Όχι για πολύ όμως καθώς ο Κορωνίδης χτύπησε και πάλι με τρίποντο κάνοντας το 18-27. Ο ΟΦΗ κατέβασε πάλι την διαφορά στους 7 πόντους με δύο τέσσερεις πόντους από τον Τουντιαράκη και τον Κατιάκο και κατέβασε την διαφορά στο -4 (25-29) έξι λεπτά πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας καταιγισμός τριπόντων από τους φιλοξενούμενους με πρωταγωνιστές τους Μίχαλο και Σκούταρη που εκτόξευσαν την διαφορά ακόμη και στους 13 πόντους 37-50 λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους που ολοκληρώθηκε με τον Ερμή Περάματος να προηγείται με 40-50.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα στο πρώτο πεντάλεπτο όμως με ένα εκπληκτικό σερί 11-0 με κρεσέντο του Τσερκιτζόγλου από τα 6,75 ο ΟΦΗ κατάφερε να πάει την διαφορά στο τρίποντο 58-61 στο 1΄48΄΄ πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Η στιγμή της έντασης και των αποβολών

Κάπου εκεί άναψαν τα αίματα με τον προπονητή του ΟΦΗ Βαγγέλη Βλάχο να διαπληκτίζεται με τον Νίκο Μίχαλο του Ερμή Περάματος. Οι διαιτητές απέβαλαν σε αυτή την φάση τον τεχνικό του ΟΦΗ και τον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας όμως το κακό είχε γίνει καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν στην κερκίδα με μια μικρή μερίδα οπαδών να εισβάλει στο γήπεδο τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς και να αποβάλλουν τον Μιλίσεβιτς που έφτυσε κάποιους φιλάθλους στην κερκίδα.

Το ματς σταμάτησε για περίπου 30 λεπτά και οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι πράγμα που έγινα και ο αγώνας ξανάρχισε.

Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με τον Ερμή Περάματος να προηγείται με 67-66 και το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο έγινε πραγματικό ντέρμπι με την μια ομάδα να παίρνει συχνά το ισχνό προβάδισμα από την άλλη.

Ο ΟΦΗ πάντως σε ακόμη ένα ματς έχασε ένα δικό του παιχνίδι μέσα από τα χέρια του, όπως και στο ματς με τους Ίκαρους Σερρών. Στα 19΄΄ πριν το τέλος του αγώνα και ενώ το Πέραμα προηγείτο με 1 πόντο (81-82) , ο Τουντζιαράκης έκανε βήματα και η επίθεση πήγε στους φιλοξενούμενους που με την σειρά τους στην επαναφορά έκαναν λάθος με τον Τσερκιτζόγλου να κλέβει την μπάλα να τροφοδοτεί τον Μπάρδα και αυτός 10΄΄πριν το τέλος να δίνει το προβάδισμα στον ΟΦΗ με 83-82.

Ο Κορωνίδης όμως που ήταν ο κορυφαίος του Ερμή Περάματος κέρδισε φάουλ στα 3΄6΄΄ δευτερόλεπτα και ήταν εύστοχος και στις δύο βολές δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του με 84-83. Στο χρόνο που απέμενε το τρίποντο του Παναγάκη ήταν άστοχο με τον Ερμή Περάματος.

Από τον ΟΦΗ κορυφαίος ήταν ο Λιούις με 23 πόντους ενώ από τον Ερμή Περάματος ήταν μια ομάδα μόνος του ο Κορωνίδης που πέτυχε 26 πόντους με έξι εύστοχα τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 13-24, 40-50, 66-67, 83-84.

ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτζόγλου 9 (2), Μπάρδας 15 (2), Λιούις 23, Ορφανός, Σιζόπουλος, Παναγάκης 12 (1), Κερασοβίτης, Τουτζιαράκης 6, Κατιάκος 18 (2).

ΠΕΡΑΜΑ (Καλαμπάκος): Δελλής, Καπινιάρης 4, Μίχαλος 9 (2), Καραμπάτσος 2, Τσαρουχάς 11 (2), Μιλίσεβιτς 6, Κορωνίδης 28 (6/13 τρ.), Τραφαλής, Σπηλιόπουλος, Σκούταρης 18 (2).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook