Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει τη νίκη η Κέρκυρα στην έδρα της, ούτε τώρα ο Ατρόμητος…κατάφερε να χάσει!

Σε ένα μέτριο παιχνίδι η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έφτασε κοντά στο πρώτο τρίποντο, όμως ο Ανδρέας Τάτος με εκπληκτικό σουτ στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι \”κυανόλευκοι\” διατήρησαν το αήττητο σερί τους και έφεραν σε δυσχερή θέση τον Μαυροβούνιο τεχνικό των Φαιάκων.

Η εικόνα του αγώνα

Ανάλογο των καιρικών συνθηκών ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο βροχερό ΕΑΚ. Μουντό, άχρωμο, άοσμο… βαρετό! Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με 4-3-3 και τα πολλά πρόσωπα στο χώρο του κέντρου δεν επέτρεπαν να υπάρξει ανάπτυξη και καλός ρυθμός στο παιχνίδι.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι της Κέρκυρας και των φιλοξενούμενων σίγουρα απογοητεύθηκαν από τα πρώτα λεπτά, αφού για περισσότερο από είκοσι λεπτά οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καμία καλή φάση. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές τους δεν έδειχναν ικανοί να αλλάξουν πάνω από τρείς πάσες και να φτάσουν με αξιώσεις στις αντίπαλες περιοχές.

Και ξαφνικά εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα σφράγιζε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ο Σκόνδρας με εξαιρετική μπαλιά έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Κέρκυρας, βρήκε σε ιδανική θέση τον Καραγκούνη, ο οποίος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη καλή φάση έφερε και γκολ και ζωντάνεψε λίγο την αναμέτρηση.

Η Κέρκυρα που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 38ο λεπτό ο Γραμμόζης δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του και δικαιώθηκε. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να φεύγουν ικανοποιημένες για τα αποδυτήρια και τον κόσμο να ελπίζει σε καλύτερο θέαμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με διαφορετική προοπτική, καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Στο 49ο λεπτό η ασυνεννοησία Τόμας και Ιτάνζ έδωσε την ευκαιρία στον Ανέστη Αγρίτη να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κέρκυρας και γέμισε αισιοδοξία το στρατόπεδο των Φαιάκων για την πρώτη νίκη.

Το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα των γηπεδούχων και η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έψαχνε το τρίτο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη.

Ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε αλλαγές, η ομάδα του άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης και τελικά δικαιώθηκε δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ο Ανδρέας Τάτος με σουτ βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τον Ατρόμητο να σώζει την παρτίδα και την Κέρκυρα να δείχνει ανίκανη για μια ακόμη αγωνιστική να πάρει το τρίποντο.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Γκουστάβο, Γραμμόζης (70΄ Λόβιν), Καλαντζής, Αγρίτης (84΄Μαζνόφ), Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου (88΄Γιάντσης)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης, Τάτος, Γιαννούλης (67΄Αναστασάκος), Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου (58΄ Μπρίτο),Επστάιν, Καραγκούνης (76΄Δημούτσος)

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook