Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 17χρονος ο οποίος τραυματίστηκε στον λαιμό, από πυροβολισμό που έριξε στον αέρα ο πατέρας του στην διάρκεια της συμπλοκής του με έναν 43χρονο, τον οποίo στην συνέχεια «εκτέλεσε», πυροβολώντας τον τρείς φορές με το ίδιο όπλο.

Η διπλή αυτή τραγωδία που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία, ξεκίνησε να εκτυλίσσεται το πρωί της Τετάρτης 12/10, όταν μια ομάδα ανήλικων συνεπλάκη έξω από το Λύκειο Μουρνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους συμμετέχοντες είχαν διαφορές λόγω μιας κοπέλας και μάλιστα ένας από τους δύο είχε προκαλέσει ζημιές στο «μηχανάκι» του άλλου.

Όπως είχε πρωτοδημοσιεύσει το Flashnews.gr, στην διάρκεια της συμπλοκής των εξωσχολικών νεαρών, όταν ένας μαθητής αντιλήφθηκε ότι στον καβγά συμμετέχει και ο αδελφός του πήδηξε από τα κάγκελα του σχολείου και βγήκε έξω για να λάβει μέρος στη συμπλοκή.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής μάλιστα ένας ανήλικος τραυματίστηκε με κατσαβίδι.

Τελικά το επεισόδιο έληξε όταν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου αντιλήφθηκαν ότι οι καθηγητές του ΕΠΑΛ είχαν καλέσει την Αστυνομία.

Όμως η συνέχεια δόθηκε στις οικογένειές τους, καθώς ένας από τους νεαρούς ανέφερε το περιστατικό στον 43χρονο πατέρα του, ο οποίος χθες νωρίς το απόγευμα πήγε στο σπίτι του άλλου νεαρού και «ζήτησε τον λόγο» από τον 53χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Δ/νση Χανίων, μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, ο 43χρονος με ξύλινη ράβδο που κρατούσε στα χέρια του προσπάθησε να χτυπήσει τον 53χρονο, ο οποίος χρησιμοποίησε όπλο και πυροβόλησε μία φορά για εκφοβισμό στον αέρα.

Από το βλήμα του εκφοβιστικού πυροβολισμού τραυματίστηκε ακούσια ο 17χρονος γιος του , ο οποίος βρισκόταν στο μπαλκόνι του 1ο ορόφου της οικίας τους, παρακολουθώντας τα όσα διαδραματίζοντο στο ισόγειο.

Στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές κατά του 43χρονου, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο δράστης στη συνέχεια μετέφερε τον 17χρονο τραυματία γιό του στο Γ.Ν.Ν.Χανίων, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ το όπλο διαμετρήματος 9mm και 4 κάλυκες ανευρέθηκαν στο σημείο και κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 53χρονου, κ. Γιώργο Κομισόπουλο, ο συλληφθείς βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής και με μυαλό θολωμένο, βλέποντας αιμόφυρτο το γιο του, από τα δικά του μάλιστα πυρά.

Όπως είπε ο κ.Κομισόπουλος, ο 53χρονος εστρεψε το όπλο στο 43χρονο και χωρίς καν να το σκεφτεί πυροβόλησε εναντίον του.

«Ουσιαστικά τώρα τελειώνει η προανάκριση. Ο εντολέας μου είναι με φάρμακα σε καταστολή, συντετριμμένος από τα όσα έγιναν. Η ουσία είναι ότι έχουμε ένα νεκρό και το γιο του να χαροπαλεύει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κομισόπουλος, επισημαίνοντας πως μετά την μεταφορά του γιού του στο Νοσοκομείο, ο 53χρονος πήγε στην αστυνομία και παραδόθηκε.

Να σημειωθεί πως χθες το απόγευμα η κατάσταση στα Τσικαλαριά ήταν έκρυθμη καθώς συγχωριανοί του θύματος πήγαν εκεί και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μικροεπεισόδια τα οποία έλαβαν τέλος μετά από παρέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Flashnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook