Πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια έγιναν το Σάββατο στο Ηράκλειο εν όψει της προετοιμασίας των ομάδων της Δ΄ Εθνικής για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στον Κρουσώνα ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε κόντρα στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ από την οποία έχασε με 0-3. Με την ομάδα του Δημ. Βολονάκη αγωνίστηκαν και οι επαγγελματίες Μονιάκης, Ζαχαράκης , Νύκταρης και ο υπο δοκιμή Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Αλσίντο Τζούνιορ που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο και είναι προσωπικός φίλος του Σουμπίνιο.

Ο Αλσίντο μάλιστα πέτυχε το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ, ενώ τα άλλα δύο σημείωσε ο Σκουτέλης.

ΠΟΑ- Πατούχας 2-3

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον Πατούχα με την ομάδα της Βιάννου να επικρατεί με 2-3 μέσα στο Ατσαλένιο.

Το σκορ στο φιλικό άνοιξε στα πρώτα λεπτά μ’ ένα εκπληκτικό γκολ από τον Χάρη Ματθαιάκη, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό χαφ και δημιούργησε πολλά ρήγματα. Έτσι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε στο δοκάρι, η μπάλα του στρώθηκε ξανά και με νέο κεραυνό την έστειλε στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Άγγελος Καστελιανάκης είχε δοκάρι. Στο 25′ ο Πέτρος Γιακουμάκης ισοφάρισε 1-1. Στο 40′ με απευθείας φάουλ και λάθος εκτίμηση του Μακαρώνα έγινε το 1-2 από τον Καραντινάκη. Στο β’ ημίχρονο ισοφάρισε για τον ΠΟΑ σε 2-2 ο Καινουργιάκης, για να διαμορφώσει το τελικό 2-3 ο Ζαφείρης, από ασίστ του Ματθαιάκη.

ΠΟΑ: Μακαρώνας, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης, Πετράκης, Αραβιάκης, Βενιανάκης, Καινουργιάκης, Γιακουμάκης Π., Τριχάκης, Φραγκιαδάκης, Βλαστός.

Έπαιξαν και οι: Μιχελακάκης, Λεμπιδάκης, Γιακουμάκης Γ.Ν., Μαγάκης, Χονδρογιάννης, Γάργαλης, Συνάνης.

Dp Studies ΠΑΤΟΥΧΑΣ: Καλυκάκης, Σουργιάς, Μπελιμπασάκης, Κάτελας, Μπιτσακάκης Μιχ., Νικολάρας, Κουνενάκης, Ματθαιάκης, Καστελιανάκης Αγγ., Καραντινάκης, Λουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Κατσελιανάκης Ι., Μπιτσακάκης Μαν., Ζαφείρης, Τσιμπινός, Κουτεντάκης, Τρουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook