Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, όταν οι επιβάτες ενός βαν γκρίζου χρώματος πέρασαν με ταχύτητα έξω από ένα καφενείο και άνοιξαν πυρ εναντίον του μαγαζιού την στιγμή που ήταν γεμάτο από θαμώνες! Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι δράστες που πυροβόλησαν δύο φόρες με κυνηγετικό όπλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, δεν είχαν στόχο τους πελάτες του καφενείου καθώς στόχευσαν ψηλά. Όμως, η τζαμαρία του καταστήματος θρυμματίστηκε και λίγο έλειψε να υπάρξουν τραυματισμοί από τα σπασμένα γυαλιά.

Στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας που εστάλη για εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον ιδιοκτήτη του βαν καθώς ένας αυτόπτης μάρτυρας συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας του.

*** Πιο φοβισμένος και από το θύμα του που απειλούσε με ένα πιστόλι φωτοβολίδων, ήταν ο άγνωστος ληστής που εισέβαλε με καλυμμένο πρόσωπο σε ένα φαρμακείο στο Βόλο! Τρέμοντας σαν το… ψάρι, ζήτησε χρήματα από την 29χρονη φαρμακοποιό που του έδωσε 400 ευρώ και μόλις τα πήρε τράπηκε σε φυγή.

*** Η διάρρηξη που έκαναν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Άρτα δυο νεαροί Έλληνες, δεν τους φάνηκε αρκετή και προσπάθησαν να κλέψουν εμπορεύματα και από ένα περίπτερο! Όμως, τους αντιλήφθηκε ο περιπτερούχος και τον απείλησαν με ένα αεροβόλο απομίμηση γνήσιου πιστολιού. Κατά την διαφυγή τους, όμως, τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Στην κατοχή των δυο δραστών ηλικίας 27 και 31 χρόνων, κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής και δυο οθόνες που είχαν κλέψει μαζί με χρήματα από το βενζινάδικο και μικροποσότητα ηρωίνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook