Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία, αλλά αυτό πως μπορεί να το καταλάβει ένα παιδί μόλις δύο ετών. Ο πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού φαίνεται βγάζει καπνούς, αφού η κόρη του καπνίζει τσιγάρα και πίνει καφέ, όπως ένας ενήλικας.

Ο Gabriel Burulea χώρισε τον προηγούμενο χρόνο με την μητέρα του παιδιού, η οποία πήρε και την επιμέλειά του. Σήμερα την κατηγορεί ότι έμαθε το μωρό να καπνίζει ύστερα από βίντεο που ανέβασε η τελευταία στο διαδίκτυο.Επίσης, ο δυστυχής πατέρας αναφέρει πως το παιδί δεν προτιμά πια το γάλα, αλλά τον καφέ.Το σχετικό βίντεο δείχνει το κορίτσι να καπνίζει και την μητέρα της να την ενθαρρύνει σ' αυτό, ενώ της προσφέρει και μία κούπα με καφέ για να πιει.Μετά την ανάρτηση του βίντεο πιστεύεται ότι ο πατέρας θα πάρει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού. Ωστόσο, ο κύριος Burulea ελπίζει στην μόνιμη επιμέλεια, καθώς φοβάται για την υγεία της κόρης του.

"Θέλει να με χλευάσει δείχνοντάς μου πως συμπεριφέρεται στο παιδί μας, αλλά ελπίζω ότι θα αποτύχει και θα είναι ότι χρειάζομαι, για να κερδίσω την επιμέλεια".(news247.gr)