Το νέο σεμινάριο της Σχολής Γονέων από το Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης αρχίζει τη Δευτέρα και θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες για να ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σχολής, στη νέα περίοδο θα λάβουν μέρος ως εισηγητές-συντονιστές οι:

Α. Κυπριωτάκης Αντώνιος, ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με θέμα «Δυσκολίες και διαταραχές μάθησης – Αίτια και αντιμετώπιση» (17, 24 και 31 Οκτωβρίου 2011).

Β. Κρασανάκης Γεώργιος, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με θέμα «Ο έφηβος και οι γονείς του» (7 και 14 Νοεμβρίου 2011).

Γ. Σφακιανάκης Γεώργιος, διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, με θέμα «Περιπτώσεις συγκρούσεων στον χώρο της οικογένειας» (21 και 28 Νοεμβρίου 2011).

Δ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Στυλιανός Χαραλαμπάκης, θεολόγος, εφημέριος Ι. Ναού Παναγίας Μπεντεβή, με θέμα «Εκκλησιαστική εμπειρία και σύγχρονη οικογένεια» (5 Δεκεμβρίου 2011).

Ε. Τον κύκλο των συναντήσεων θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος ο οποίος θα μιλήσει και θα συζητήσει με τους γονείς στις 12 Δεκεμβρίου 2011.

Οι συναντήσεις γίνονται κάθε εβδομάδα, ώρα 5.00-6.30 μ.μ., στον χώρο της Σχολής (Οδός Αλκιβιάδου 6, έναντι της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας). Η εγγραφή μπορεί να γίνει και κατά την προσέλευση στο σεμινάριο, καθώς επίσης μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αποστέλλοντας στοιχεία επικοινωνίας, με τη σημείωση «για το σεμινάριο της Σχολής Γονέων», στη διεύθυνση: [email protected]