Το 4ο Συνέδριο της Ευρωμεσογειακής Επιχειρηματικής Ακαδημίας με γενικό τίτλο “Προκλήσεις Επιχειρηματικής Έρευνας σε Περίοδο Αναταραχής” διοργανώνει το παράρτημα Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης

Το συνέδριο θα γίνει στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2011, στην Ελούντα.

Πρόκειται για συνέδριο που ξεκίνησε από τη Μασσαλία το 2008 και ακολούθησαν το Salerno το 2009, η Λευκωσία το 2010 και τώρα, το 2011, η Ελούντα. Στη διάρκεια της πορείας του έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα στον τομέα του στην ευρύτερη περιοχή, και πέραν αυτής.

Συμμετέχουν εκατοντάδες επιστήμονες από κορυφαία πανεπιστήμια και υψηλού επιπέδου επιχειρηματικά στελέχη απʼ όλο τον κόσμο, ενώ πολλές από τις εργασίες που παρουσιάζονται συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της σχετικής με την επιχειρηματική πρακτική γνώσης.

Ενδεικτική είναι η ένταξη των πρακτικών του συνεδρίου στο Conference Proceedings Citation Index του Web of Science. Η διάκριση αυτή δίνεται μόνο στα πιο σημαντικά επιστημονικά συνέδρια και συμπόσια στον κόσμο.
Πάνω από 180 σύνεδροι αναμένονται στην Ελούντα

Για το συνέδριο της Ελούντας, μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή άνω των 180 συνέδρων από όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και από τις ΗΠΑ, Νότια Αφρική, Ινδία, Πακιστάν, Μαλαισία, Μπανγκλαντές και Αυστραλία.

Υπάρχει ήδη έντονη διαφήμιση του συνεδρίου σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιχειρήσεις στην ευρύτερη ευρωμεσογειακή περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η πρόσκληση υποβολής εργασιών (Call for Papers) έχει διανεμηθεί σε περισσότερα από 20.000 ακαδημαϊκά και επιχειρηματικά στελέχη ανά τον κόσμο και έχει αναρτηθεί σε πλήθος σχετικών ιστοτόπων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook