«Χαμός» γίνεται στον α’ όμιλο της Α’ ΕΠΣΧ μετά και τα αποτελέσματα της Κυριακής, ενώ στον β’ βήμα πεντάδας έκαναν Παλαιόχωρα και Ακρίτας.

Στην Μοναχή Ελιά, η Ιωνία πήρε νίκη-\”ανάσα\” απέναντι στον Ηρακλή Νεροκούρου με 1-0 και γκολ του Παντελακάκη (φώτο) στο 81\’. Το ματς έγινες υπό δυνατή βροχή, ενώ ο διαιτητής Ούτας έδειξε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη σε όλους) σε Πάτα (41\’), Μπάτζιο (93\’) από τους νικητές και Καλυκάκη (72\’) από τους φιλοξενούμενους. Στο 71\’ ο Πετράκης απέκρουσε πέναλτι του Μεζαρτζόπουλου.

Στο άλλο παιχνίδι του α\’ ομίλου ο Πανακρωτηριακός στην μετά Μαλαξιανάκη εποχή επιβλήθηκε 6-0 του Τιτάν και μπήκε ξανά στο κόλπο της πεντάδας με γκολ απο τους Σοφιανόπουλος (45\’), Πενταράκη (46\’), Λιονάκη (55\’), Λυχνάκη (62\’, 65\’ και 76\’)..

Στον β\’ όμιλο σαρωτικός ήταν ο Ακρίτας, που \”ξέσπασε\” στην Θύελλα μετά από δύο σερί ήττες και επικράτησε 7-1. Από δύο γκολ πέτυχαν Πετράκης (20\’ και 55\’) και Γουνάκης (57\’ και 70\’), ενώ ένα πρόσθεσαν οι Κελαϊδής (35\’), Λιονάκης (47\’) και Αλουσάι (88\’). Ο Τζανίδης στο 39\’ είχε μειώσει προσωρινά για την ομάδα των Καλάθενων.

Στην Παλαιόχωρα η τοπική ομάδα έκανε βήμα πεντάδας με το 3-1 επί της Ασπίδας. Στο 26\’ ο Λειβαδίτης, στο 43\’ ο Τσατσαρωνάκης και στο 70\’ ο Μηνάς πέτυχαν τα γκολ του συγκροτήματος του Μιχάλη Κυριακίδη, ενώ ο Φωκάς με πέναλτι στο 45\’ είχε μειώσει για τους φιλοξενούμενους, που έχουν πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία του Σγουράκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook