Ένας καλοστημένος ΟΦΗ στην άμυνα που ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα και τον Ρόι Κάρολ κατάφερε να πάρει έναν υπερπολύτιμο βαθμό την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να έστησε την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς όμως αυτή η τακτική απέδωσε πολύ καλά για τον ΟΦΗ που παρά την τρομερή πίεση που δέχθηκε από τον αντίπαλο του κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και ο εξαιρετικός Ρόι Κάρολ που ειδικά στο πρώτο μέρος κατέβασε στην κυριολεξία τα ρολά.

Η εικόνα του αγώνα

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 14΄ με το σουτ του Βερόν να κοντράρει στον Τσιρίλο και τον Χαλκιά να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 17΄ είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κάρολ να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Φωτάκη. Το ίδιο έκανε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ και στο 25΄ στο δυνατό σουτ του Γκαρσία ενώ και στο 45΄ ο Κάρολ και πάλι έπεσε σωστά στη γωνία του και έδιωξε το σουτ που έκανε εξ επαφής ο Βιερίνια.

Το δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του ΟΦΗ για να ανοίξει το σκορ αλλά αυτή την φορά η κρητική ομάδα έκλεισε καλύτερα τους χώρους και δεν έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα όπως έγινε στο πρώτο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο 59΄ σε ένα σουτ του Σαλπιγγίδη που πέρασε άουτ και σε μια κεφαλιά του Βιερίνια στο 66΄που βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κάρολ.

Αντ΄αυτού ο ΟΦΗ σε δύο περιπτώσεις προς το τέλος του δευτέρου μέρους παίζοντας σωστά στην κόντρα είχε την ευκαιρία να κλέψει και τη νίκη αρχικά με το σουτ του Μάντζιου στο 94΄ που μπλόκαρε ο Χαλκιάς και το σουτ του Σουμπίνιο στο 95΄ στην τελευταία φάση του αγώνα όπου αντέδρασε και πάλι σωστά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Λ. Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34\’ Αρίας), Ιβιτς (78\’ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (72\’ Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ (65\’ Σουμπίνιο), Βερόν (67\’ Ρόβας), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς (87\’ Σόουζα), Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook