Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Θάνου αλλά κυρίως του επόπτη Γουργιώτη από την Φθιώτιδα είχε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας στάθηκε κυρίως στην φάση της επίτευξης του γκολ του Άρη αλλά και την τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων στην τελευταία φάση του αγώνα όπου ο Καραγεωργίου τόνισε ότι υπάρχει διπλό οφσαϊντ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Καβαλιώτης τεχνικός τόνισε : «Μετά από 3 παιχνίδια όπου δεν είχαμε πάρει βαθμό καταφέραμε στο σημερινό ματς να πάρουμε έναν πόντο που θα μας φανεί χρήσιμος αν και θέλαμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο επόπτης όμως είχε διαφορετική άποψη . Εμείς βάλαμε ένα κανονικό γκολ και ο Άρης πέτυχε ένα γκολ που ήταν οφσαϊντ και θα μπορούσε ο επόπτης να τον κεράσει και άλλο ένα γκολ οφσαϊντ στην τελευταία φάση του αγώνα όπου υπάρχει διπλό οφσαϊντ από τον Νέτο και τον Σανκαρέ. Που ήταν εκεί ο επόπτης είχε πάει στο σκέπαστρο γιατί έβρεχε ; Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τους διαιτητές όμως υπάρχει μια πίκρα γιατί θέλουμε να τους στηρίξουμε αλλά πρέπει να βοηθήσουν και οι ίδιοι σε αυτό. Φέτος είναι πάντως η ευκαιρία για τους Έλληνες διαιτητές να παίξουν χωρίς άγχος και πίεση».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε : «Έγινε προσπάθεια από τα παιδιά ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος παρά το γεγονός ότι παίζαμε με δέκα παίκτες. Για εμάς παίζουν σημαντικό ρόλο κάποιοι παίκτες όπως ο Λεάλ και ο Ολίσε. Ο Λεάλ ήταν ανέτοιμος και δεν μπορούσε να παίξει 90 λεπτά. Παρόλα αυτά όσο έπαιξε στο παιχνίδι μας βοήθησε αρκετά. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα».

Για το αν η πίεση που υπάρχει για το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει φέρει άγχος στους παίκτες της ομάδας του ο Νίκος Καραγεωργίου απάντησε : «Εγώ είμαι προπονητής της ομάδας και δεν χαράζω την πολιτική της. Αυτό το κάνει η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας, Έχουμε πει φέτος ότι πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω . Η προσπάθεια λοιπόν θα πρέπει να γίνει αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δεν πειράζει.

Τέλος σχολιάζοντας την μέτρια εικόνα σε ακόμη ένα ματς του Κουτσιανικούλη ο Καραγεωργίου στήριξε τον παίκτη του λέγοντας : «Σίγουρα περιμένω έναν καλύτερο Κουτσιανικούλη στη συνέχεια και πιστεύω ότι θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για αυτό. Ο Κουτσιανικούλης δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό που είχε όταν ήταν στον Εργοτέλη. Αν θέλετε δεν είναι ακόμη έτοιμος και ψυχολογικά και πρέπει να του δώσουμε χρόνο».

«Μοιάζει με αυτοκτονία η ισοπαλία»

Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα του απώλεσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο τέλος του αγώνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης επισήμανε : «Σήμερα είχαμε μια μοναδική ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ξεπεράσουμε την κρίση που είχαμε από τα προηγούμενα παιχνίδια, και να δούμε με διαφορετικό μάτι την συνέχεια. Έτσι όπως χάσαμε το ματς μοιάζει με αυτοκτονία».

Προχορώντας στη συνέχεια στον σχολιασμό του αγώνα βάση της εξέλιξης του τόνισε : «Στο 90΄ μπήκε ο Λαζαρίδης στο ματς για να ελέγξουμε την πίεση του Εργοτέλη μετά και την είσοδο του Κατσικοκέρη στον αγώνα. Σε μια φάση όπου υπήρχε μεγάλη αδράνεια στην άμυνα μας δεχθήκαμε την ισοφάριση και χάσαμε τη νίκη. Είχαμε όμως την ευκαιρία πιο μπροστά να πάρουμε τη νίκη στις 2-3 καλές φάσεις που δημιουργήσαμε από το 60 μέχρι και 85΄. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σε αυτό το ματς , για τον κόσμο αλλά και για εμάς αλλά η κούραση δημιουργεί πολλά προβλήματα στην αγωνιστική πειθαρχία σε τέτοια ματς. Ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα αλλά ο Εργοτέλης έπρεπε να μας πιέσει για να ισοφαρίσει το έκανε και τα κατάφερε. Βάλαμε το Νέτο στο παιχνίδι για να έχουμε ένα καθαρό μυαλό και να πάρουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Άρη επισήμανε : «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Ήρθε ο καιρός για να ξαναβρεί ο Άρης την ταυτότητα του».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook