Απο τους πρώτους που βγήκαν να πανηγυρίσουν για την έγκριση του σχεδίου προεδρικού διατάγματος για την ίδρυση Εφετείου Ανατολικής Κρήτης ήταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας ο Λευτέρης ο Αυγενάκης και ο τομέας δικηγόρων της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου.
Και φυσικά δεν θα έβγαιναν έτσι γρήγορα να πανηγυρίσουν εαν δεν είχαν το \”πράσινο φως\” απο την ιδρύτρια και επικεφαλής του κόμματος την Ντόρα την Μπακογιάννη. 
Μόνο που όσοι θεωρούν τους Χανιώτες ως \”δεδομένους\” και ως \”αμελητέα ποσότητα\” ελπίζοντας να τσιμπήσουν ψηφαλάκια απο αλλού , όχι μόνο αποδυκνείονται και αυτοί ίδιοι και απαράλλαχτοι με εκείνους που υποτίθεται πως είναι \”διαφορετικοί\” , αλλά υπολογίζουν και χωρίς τους \”ξενοδόχους\”.
\’Ασε που κανονικά ο εις εκ των δύο βασικών στελεχών  της Δημοκρατικής Συμμαχίας , ο Χανιώτης βουλευτής και δικηγόρος, βάση του πρωτοκόλλου \”τιμής\” θα πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του εφόσον του ζητηθεί απο τους φορείς.
Για να δούμε εαν θα ισχύσει η ρήση \”η τιμή – τιμή δεν έχει\” ή θα υπερισχύσει εκείνη που λέει \”τα καλά και συμφέροντα\”. 
Ναπ.Σ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook