Για τις ανάγκες του περιοδικού “Νύφη” φωτογραφήθηκε η Δούκισσα Νομικού και μίλησε για όλους και για όλα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του “Life&Style” έκανε πρόβα νυφικού και αποκάλυψε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη.
 
Για τον γάμο η Δούκισσα δήλωσε: “Δεν έχω σκεφτεί κάτι ιδιαίτερο, τον ιδανικό γάμο, τον έχω φανταστεί σαν ένα μεγάλο πάρτυ, όπου εγώ και οι φίλοι μου θα το διασκεδάσουμε” και συμπλήρωσε: “Δεν με ενδιαφέρει πώς θα γίνει η πρόταση, αλλά θέλω να γίνει από έναν άνθρωπο που θα αγαπώ πολύ και θα με αγαπήσει κι εκείνος”.
 
Στην ερώτηση αν της έχουν κάνει επίσημη πρόταση, απάντησε το εξής: “Επίσημη πρόταση όχι, αλλά αστείες κουβέντες ανάμεσα σε φίλους για πλάκα, ναι, πολλές φορές”.
 
Υπάρχει, όμως, ιδανικός άντρας;
 
“Δεν υπάρχουν καλούπια, δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που ταιριάζουν σε εμάς. Για εμένα ιδανικός άντρας είναι αυτός που είναι αληθινός άντρας με πολύ χιούμορ, που θα με κάνει να γελάω και να διασκεδάζω...”, είπε η Δούκισσα και πρόσθεσε πως αυτό που την γοητεύει είναι: “Να είναι θαρραλέος, τολμηρός, δυναμικός και με χιούμορ. Μπορεί ακόμη να με γοητεύσει ένα χαμόγελο, ένα μυστηριώδες βλέμμα”.
 
Τέλος, στην ερώτηση αν πιστεύει πως πολλές κοπέλες της τηλεόρασης παντρεύονται και μένουν έγκυες για να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης, η Δούκισσα δήλωσε: “Δεν νομίζω ότι το κάνουν γι' αυτό ειλικρινά. Είναι πολύ σημαντικός ένας γάμος ή μια εγκυμοσύνη και δεν νομίζω ότι το κάνουν για τη δημοσιότητα. Ένας γάμος κι ένα παιδί είναι πολύ σοβαρές αποφάσεις”.Δες τη φωτογράφηση της Δούκισσας με νυφικό: