Ο Ρόι Κάρολ που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε μετά την άφιξη της ομάδας στο Ηράκλειο στο επίσημο σαϊτ της κρητικής ομάδας.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ μιλώντας για την προσωπική του εμφάνιση τόνισε : «Δεν είχα μόνο εγώ καλή απόδοση, αλλά όλη η ομάδα. Όλα τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και ο ΟΦΗ πήρε ένα σημαντικό βαθμό από μια πολύ καλή ομάδα.

Για την πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ο Κάρολ δήλωσε:

«Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός και για το λόγο αυτό πήρε το βαθμό. Δεν είχα μόνο εγώ καλή απόδοση αλλά όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν. Η συνολική προσπάθεια που κατέβαλε όλη η ομάδα, έφερε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι από έναν πολύ καλό αντίπαλο. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φοβήθηκα το ματς. Είχαμε προετοιμασθεί πολύ καλά και είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας. Ξέραμε τι μας περίμενε χθες. Έπρεπε όλοι οι παίκτες να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να μπορούσε η ομάδα μας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Αυτό έγινε και φυσικά είμαστε όλοι χαρούμενοι. Όμως το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε από το ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει πίσω και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με έναν επίσης δύσκολο αντίπαλο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα μας. Δεν θα πρέπει να βλέπουμε μακριά. Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει πολύ καλή παρουσία στη super league, βασική προϋπόθεση όμως είναι να έχουμε διάρκεια στη πολύ καλή απόδοση. Σε καμία περίπτωση το 0-0 που πήραμε χθες στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αρκετό. Φυσικά και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας με πολλά δύσκολα παιχνίδια. Από σήμερα η προσοχή μας είναι μόνο στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ, όπου πρέπει να έχουμε παρόμοια νοοτροπία για να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook