Οι φήμες κυκλοφόρησαν έντονα την Δευτέρα (17/10) αλλά η είδηση προέκυψε ουσιαστικά ξαφνικά. Πλατανιάς και Ανδρέας Παντζιαράς δεν συνεχίζουν μαζί κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν με νέο προπονητή στο πρωτάθλημα της Football League.

Η απόφαση για την λύση της συνεργασίας με τον νεαρό τεχνικό πάρθηκε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιάς την περασμένη Δευτέρα και την Τρίτη (18/10) ανακοινώθηκε και στους ποδοσφαιριστές.

Ο Παντζιαράς αποχαιρέτησε τους παίκτες λέγοντάς τους ότι δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων με την διοίκηση και τους ευχήθηκε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Η θητεία του 35χρονου προπονητή στην χανιώτικη ομάδα ήταν σύντομη και αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του.

Τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποτελεί τον διακαή πόθο, ενώ έντονα ακούγεται το όνομα του Τίμου Καβακά για επιστροφή του μετά από λίγους μήνες στην ομάδα. Ο Μακεδόνας τεχνικός είναι βοηθός του Κόουλμαν στην Λάρισα, αφού αποδεχόμενος αυτήν τη θέση είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Πλατανιά, παρά την αρχική του συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του. Η άνοδος στη Football League είναι σε μεγάλο βαθμό και έργο δικό του, αφού ήταν αυτός που καθοδήγησε μαεστρικά πέρσι τους «ερυθρόλευκους» στα ψηλά… σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Ακόμα ένα όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Μάκη Κατσαβάκη, που ολοκλήρωσε την περσινή περίοδο στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού θα βρεθεί άμεσα ο νέος τεχνικός ηγέτης, ο οποίος θα έχει μπροστά του περίπου δύο εβδομάδες δουλειάς και γνωριμίας με την ομάδα μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook