Μπαράζ καταλήψεων από τα μέλη του ΠΑΜΕ στα Χανιά, και στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα από νωρίς το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν προβεί σε καταλήψεις επιχειρήσεων των Χανίων και του Ηρακλείου, οι οποίες ήταν σήμερα, ημέρα της πανεργατικής απεργίας ανοιχτές, δηλαδή οι εργαζόμενοι δεν απεργούσαν.

Συγκεκριμένα τα μέλη του ΠΑΜΕ δεν επέτρεψαν σε εργαζόμενους που προσήλθαν στην εργασίας τους να πιάσουν δουλειά, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι στην σημερινή απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχει με σχετική του απόφαση και ο εμπορικός σύλλογος Χανίων. Αποκλεισμός από το ΠΑΜΕ έγινε σε σούπερ μάρκετ και διάφορες άλλες μεγάλες επιχειρήσεις.

Επίσης τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν πραγματοποιήσει  κατάληψη και στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ανάλογες ήταν και οι κινητοποιήσεις και στο Ηράκλειο,  όπου κλειστές ήταν από νωρίς το πρωί οι εισόδοι της ΒΙΠΕ Ηρακλείου από μέλη του ΠΑΜΕ. Κρατώντας πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα, κάλεσαν τους εργαζόμενους σήμερα να συμμετέχουν στην απεργία. Μεγάλο ήταν το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Τα "μπλόκα" απομακρύνθηκαν λίγα λεπτά πριν από τις εννέα. Μέλη του ΠΑΜΕ έχουν αποκλείσει και την Περιφέρεια Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας. Στις 10 το πρωί έχουν καλέσει τους πολίτες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Αύριο θα περικυκλώσουν την Περφέρεια, καλώντας τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους φοιτητές και μαθητές να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.