Λίγο έλειψε να γίνει αδελφοκτόνος ένας 35χρονος που διαπληκτίστηκε με την αδελφή του μέσα στο σπίτι τους στην παλιά πόλη της Ρόδου και την έκανε… στόχο σκοποβολής, πυροβολώντας την με αεροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά!

Παραμένει άγνωστη η αιτία για την οποία καυγάδισαν τα δυο αδέλφια τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Ωστόσο, ο παρ’ ολίγον «Κάιν» έβγαλε το αεροβόλο και πυροβόλησε δυο φορές την 30χρονη αδελφή του, τραυματίζοντας την στον θώρακα και το αριστερό πόδι! Στη συνέχεια, την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον 35χρονο που είχε πάρει μαζί του και το όπλο.

Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είχε καταφύγει σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ανέλαβε να παραδώσει το αεροβόλο στην Αστυνομία και να κανονίσει την παράδοση του δράστη το βράδυ της Δευτέρας.

Η 30χρονη, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου νοσηλεύεται, ενώ ο αδελφός της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook