Εμμένει στην πρόθεσή της να καταψηφίσει το άρθρο 37 η κυρία Λουκά Κατσέλη η οποία συνομιλώντας με δημοσιογράφους εξήγησε ότι «για μένα η στάση μου στην ψηφοφορία και συγκεκριμένα για το άρθρο 37 είναι θέμα αρχής».

Επιπλέον, η βουλευτής διέψευσε ότι συναντήθηκε ή ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό.

Την ίδια ώρα και η κυρία Αννα Νταλάρα χαρακτηρίζει το άρθρο 37 ως «ταφόπλακα για τους μισθωτούς» και ζητά από την κυβέρνηση αλλαγή έστω και την ύστατη ώρα.

Να σημειωθεί ότι μετά την ομιλία της και την έμμεση απειλή για καταψήφιση του συγκεκριμένου άρθρου, η κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη κάλεσε την κυρία Νταλάρα στο γραφείο της προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις της.

Αντιθέτως, ο κ. Κώστας Καρτάλης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είπε στην Ολομέλεια ότι «η αλλαγή που έγινε στο άρθρο 37 και που ορίζει ότι θα διαρκεί όσο διαρκεί και το Μεσοπρόθεσμο, είναι θετική» ζήτησε όμως «την αναστολή πληρωμής δανείων για ένα διάστημα για όσους μπαίνουν σε εφεδρεία» εξέφρασε την δυσφορία του «για τον τρόπό που αντιμετωπίζονται οι εκπαιδευτικοί» ενώ εκτίμησε πως «Η χώρα θα χρειαστεί μία δεκαετία για να ανακάμψει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook