Το νέο οικονομικό «αγκάθι» μετά το άλλο σκάνε στον ΟΦΗ καθώς δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την προσφυγή του Αγρίτη και σήμερα το μεσημέρι έγινε γνωστή η ποινή ενεργοποίησης που έχει ζητήσει η FIFA από την ΕΠΟ για ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το πρωτάθλημα λόγω οφειλής 67.000 ευρώ προς τον Μάριους Σουλεάπ.

Ο Ρουμάνος παίκτης που επί εποχής Βατσινά πέρασε και δεν ακούμπησε από την κρητική ομάδα είχε πάρει μέχρι τώρα 110.000 ευρώ και έπρεπε να πάρει άλλα 68.000 ευρώ για να κλείσει η οφειλή προς το μέρος του. Ο Σουλεάπ μέσω του ατζέντη του ζήτησε την ενεργοποίηση της ποινής αλλά στον ΟΦΗ δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς όπως υποστηρίζουν έχουν προχωρήσει ήδη στην εξόφληση αυτού του ποσού και μάλιστα έχουν και τα παραστατικά πληρωμών του παίκτη όχι μόνο για τώρα αλλά και για τις προηγούμενες φορές που του κατατέθηκαν χρήματα.

Η Σούπερ Λίγκα καλείται να εφαρμόσει την ποινή της αφαίρεσης των έξι βαθμών, αλλά αν αποδείξει ο ΟΦΗ ότι έχει εξοφλήσει τον παίκτη τότε το θέμα με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή θα θεωρείται λήξαν. Μέχρι τις επόμενες περιπτώσεις βέβαια που καίνε τον ΟΦΗ και έχουν να κάνουν με την ποινή ενεργοποίησης της ποινής που έχουν ζητήσει οι Σφακινάκης και Ψωμάς σε περίπτωση που μέχρι την Παρασκευή δεν τους καταβληθούν ποσά από δόσεις που τους οφείλονται βάση των προσφυγών που έχουν κερδίσει κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook