Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση τoυ για την πρωτοφανή συμμετοχή του συνόλου ( 99% ) των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής στο πανελλήνιο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ για ολοήμερο κλείσιμο των καταστημάτων .

Ενημερώνει ότι , μια αντιπροσωπεία μελών του συλλόγου , απέκλισαν την περιοχή γύρω από γνωστή αλυσίδα ειδών SUPER MARKET , η οποία ήταν ανοιχτή και προέτρεπαν τους προσερχόμενους πελάτες , να αναβάλουν την σημερινή επίσκεψη τους στο συγκεκριμένο κατάστημα , συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επίτευξη του στόχου για μηδενικό τζίρο στην ευρύτερη περιοχή . Μετά από 6ωρο αποκλεισμό η διεύθυνση της συγκεκριμένης επιχείρησης , προχώρησε στο κλείσιμο του καταστήματος .

Παράλληλα τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου ακολούθησαν την πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Ηρακλείου και εκδήλωσαν με τον τρόπο αυτό την απόγνωση και την αγανάκτηση τους , στην σημερινή λανθασμένη ακολουθούμενη οικονομική και κοινωνική πολιτική .

Το Δ.Σ. του συλλόγου δηλώνει την αποφασιστικότητα του , να συνεχίσει να αγωνίζεται για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου.