Την μεγαλύτερη μάχη για την επιβίωση του και την συνέχιση της παρουσίας του στη Σούπερ Λίγκα θα δώσει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου ο ΟΦΗ όπου θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής της κατάσχεσης των αδερφών Βατσινά.

Την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία του Φ. Βατσινά έγινε η ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί λύση και να μην οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια αλλά η πλευρά του Φ. Βατσινά παρουσιάστηκε ανένδοτη σε ότι έχει να κάνει με τον εγγυητή που ζητάει για την διασφάλιση των 480.000 ευρώ αφού για τις 300.000 ευρώ που έπρεπε να είχε πάρει μέχρι τώρα φαίνεται ότι αποδέχεται την πρόταση αυτή.

Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν από πλευράς Βατσινά μόνο ο Φανούρης Βατσινάς και ο δικηγόρος κ. Πρεβελιανάκης ενώ από πλευράς ΟΦΗ το παρόν έδωσαν οι κ.κ Τουγλής και Κουτάντος από την διοίκηση , ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ κ. Μιχαλόπουλος και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ κ. Μανόλης Πατεμτζής.

Πλέον ο ΟΦΗ θα τα παίξει όλα για όλα στην εκδίκαση της Πέμπτης ευελπιστώντας ότι θα κερδίσει την αίτηση αναστολής αλλιώς θα έχει μεγάλο πρόβλημα για να γίνει ακόμη και το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ αφού θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχει τακτοποιήσει το θέμα της οφειλής προς τους Σφακιανάκη και Ψωμά που έχουν ζητήσει την ενεργοποίηση ποινής μέσω των δικηγόρων τους για καθυστερημένες δόσεις που δεν τους έχει καταβάλει η ΠΑΕ ΟΦΗ .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook