Για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η μόλις ενάμιση έτους κορούλα της μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα».

Η Μπέτυ Μαγγίρα ομολόγησε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της, καθώς με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, συζούσαν πριν παντρευτούν και γνώριζαν πολύ καλά ο ένας τον άλλο.Η πιο δύσκολη περίοδος δύσκολη, όπως θυμάται η ίδια, ήταν το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση της κόρης της: «Σίγουρα, η γυναίκα μετά τη γέννα, έχει πάρει κάποια κιλά, δεν νιώθει καλά και η μόνη σου ασχολία είναι να σηκώνεσαι, να το πλένεις το μωρό, να το ταίζεις, να το αλλάζεις και πάλι απ’ την αρχή. Για τις πρώτες σαράντα ημέρες τουλάχιστον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ερχομός της κόρης τους, δεν έχει επηρεάσει καθόλου τη ζωή του ζευγαριού, αντιθέτως, τους έχει κάνει καλό για να αγαπήσουν περισσότερο ο ένας τον άλλο, τόνισε η Μπέτυ Μαγγίρα. Όσο για την ερωτική ζωή του ζευγαριού, τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί στο σπίτι; «Κανένα πρόβλημα, σε αυτό δεν υπάρχει θέμα! Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...» δήλωσε γελώντας η ίδια.